sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Osataan jo poseerata

Aika rientää ja lapset kasvaa. Ai että, bobbarin pennut osaavat  olla hauskoja. Virtaa riittää näissä kavereissa. Voi kun ihmiset tietäisi miten ihana luonne bobbareilla on, suuria persoonia kaikki. Se joka on  kerran nähnyt livenä näiden pentujen isän Apin ei voi sitä koskaan unohtaa.


Minun ehdoton suosikkipentuni Pikku-Musta, viralliselta nimeltään QUR-NOIR. Sen pahin vika on ettei siitä oikein koskaan onnistu saamaan kuvaa joka tekisi oikeutta sen kauneudelle. Qurnu on väriltään musta tabby, ei siis kilpikonna kuten aluksi luulin. Tästä joku saisi upean näyttelykissan, jonka henkinen ja fyysinen kapasiteetti pystyy päihittämään yhden sun toisenkin kanssakilpailjan. Qurnu on ehkä parhaiten perinyt isänsä sosiaalisen ja avoimen luonteen   


KatsokaaQIBBONIA, meidän pikku-apinasta on kehittynyt tällainen kaunotar .Onneksi vilkas apinan luonne ei ole minnekkään kadonnut.

QU-QUUn Ilme on vakava, mutta luonne leppoisa. Meidän pieni käen- poika (tai siis tyttö) on ehkä hieman pidättyväisempi kuin siskonsa, mutta jaksaa kyllä touhuta ja leikkiä siinä missä kaveritkin.



Qildan vähän sama ongelma kuin Qurnulla, kuvat eivät tahdo onnistua. Qilda on tosi lämpimän värinen tumma kilpikonna tabby. Upean värityksensä on perinyt äidiltään, mutta mistä liene hersyävän hauskan luonteensa on perinytkään. Tällä tytöllä olisi varmasti myös hieno tulevaisuus näyttelykissana.



QUENTIN on joukon ainoa poika, mutta ei ole kuitenkan pentueen villein viikari. Siitä tulee varmaankin iso ja rento sohvanvaltaaja joka rauhallisella olemuksellaan hurmaa kaikki. Quentin on alustavasti varattu, mutta kauppa vielä epävarma, joten kannnattaa vielä kysyä. 
Niin ja kyllähän tämäkin pikku-rouva kasvaa. Viikon sisällä pitäisi perheen lisäystä tulla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti